Ryhdy meille kirjoittajaksi

sivun kuva Ryhdy meille kirjoittajaksi - Ryhdy meille kirjoittajaksi

Jos vietät suurimman osan ajastasi katsellen elokuvia ja TV-ohjelmia, tämä on sinun tilaisuutesi jakaa mielipiteesi kanssamme. Me kutsumme vierailevia kirjoittajia kirjoittamaan meidän lehteemme mielenkiintoisia artikkeleita.

Sinun ei tarvitse olla toimittaja tai ammattimainen elokuvakriitikko. Kunhan sinulta löytyy siihen intohimoa ja olet aina ajan tasalla alan uutisista, on se loistava tilaisuus liittyä meidän tiimiimme ja kehittää itseäsi tällä alalla ammattilaisena kirjoittajana.

Edut

Kirjoittamalla meille voit liittää itsesi suureen lehteen. Sinusta tulee osa erittäin ammattitaitoisten kirjoittajien joukkoa ja voit oppia heiltä paljon. Voit kehittää profiiliasi kirjoittajana tällä alalla.

Voit myös ansaita ylimääräistä rahaa, sillä me maksamme kirjoittajillemme hyvin. Jos todella pidämme kirjoituksestasi, silloin saat mahdollisuuden päästä tiimimme pysyväksi jäseneksi. Tulemme jakamaan lukijoillemme sinun kirjoittajan biografiasi sekä linkin verkkosivustollesi.  Joten tulet saamaan myös paljon liikennettä omalle sivustollesi.

Ohjenuorat

Me pidämme laadukasta kirjoittamista etusijalla, joten olemme laatineet joitakin ohjeita, joita sinun tulee ehdottomasti noudattaa. Emme hyväksy ainuttakaan artikkelia, joka on kopioitu jostakin muualta. Sinun artikkeleidesi tulee olla alkuperäisiä, informatiivisia ja 100% vapaita plagioinnista.

Sinun tulisi tehdä joitakin tutkimuksia ennen artikkelin kirjoittamista, koska emme halua jakaa lukijoillemme mitään epäilyttäviä tietoja. Aina kun kirjoitat joistakin uutisista, sinun täytyy mainita lähde.

Me odotamme, että liität kirjoitukseesi asiaankuuluvia kuvia. Sinun on myös oikoluettava ja tarkistettava työsi ennen kuin lähetät sen.

Kun olemme vastaanottaneet artikkelin, tarkistamme sen perusteellisesti ja pyydämme tarvittaessa sinua tekemään muutoksia. Jos artikkelisi hyväksytään, se julkaistaan 15 päivän kuluessa. Artikkeli pysyy arkistoissamme pitkän aikaa ja me mainostamme sitä sosiaalisen median sivuillamme.

Jos olet kiinnostunut, lähetä meille CV ja lyhyt näyte kirjoituksistasi. Jos kirjoitustyylisi vastaa mielestämme meidän standardejamme, palkkaamme sinut vierailevaksi kirjoittajaksi. Me toivomme kuulevamme sinusta pian. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää.