Mainostaminen

sivun kuva Mainostaminen - Mainostaminen

Meidän lehtemme aiheena ovat TV-ohjelmat ja elokuvat. Se on erittäin viihdyttävä lehti. Lehdellämme on jo yli 20 000 tilaajaa. Meillä on myös noin 30 000 Facebook fania ja 20 000 seuraajaa Twitterissä.

Olemme mukana myös muilla sosiaalisen verkoston sivustoilla ja me saamme erinomaista palautetta lehdistämme.

Joka päivä noin 10 000 ihmistä lukee lehteämme. Lukijamme ovat monipuolisia ja heitä on teini-ikäisistä vanhuksiin kaikenlaisilla taustoilla. Jos sinulla on tuote tai palvelu samalta alalta, silloin voit mainostaa tuotemerkkiäsi täällä.

Täällä saat laajan asiakaskunnan ja saat loistavan tilaisuuden mainostaa ja myydä tuotteitasi ja palveluita.

Mainostusvaihtoehdot

Voi valita laajasta valikoimasta mainostusvaihtoehtoja. Me voimme myös auttaa sinua suunnittelemaan kampanjasi. Tässä on muutamia vaihtoehtoja sinulle:

Bannerimainokset

Nämä mainokset ovat erittäin tehokkaita viestimään tuotemerkin imagosta ja antamaan asiakkaille tietoa tuotteesta tai palvelusta. Houkutteleva mainos voi pakottaa mahdollisen asiakkaan klikkaamaan mainosta.

Heidät ohjataan sinun sivustollesi, jotta saat mahdollisuuden muuttaa johdannaiset todellisiksi asiakkaiksi.

Voit valita erikokoisista mainoksista ja myös päättää mainoksen sijoittelusta. Hinta vaihtelee tilasta ja koosta riippuen.

Sponsoroidut julkaisut

Jos et halua lähettää suoraa mainosviestiä asiakkaille, silloin voit jakaa tietoa brändistäsi sponsoroiduissa julkaisuissamme. Me voimme kirjoittaa tuotteeseen tai palveluun liittyviä informatiivisia ja mielenkiintoisia artikkeleita ja lisätä linkin sinun sivustollesi.

Asiakkaat ohjataan helposti sivustollesi.

Sponsoroidut arvostelut

Tänä päivänä on todella vaikea löytää ketään, joka ei lukisi arvostelua ennen jonkin ostamista. Me voimme kirjoittaa positiivisia arvosteluja tuotemerkistäsi jotta mahdolliset asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi ostaa sinulta.

Uutiskirje mainokset

Me lähetämme kuukausittain lukijoillemme uutiskirjeitä, jotka sisältävät viimeisimmät uutiset ja muuta kiinnostavaa tietoa toimialasta. Voit sijoittaa mainoksesi meidän uutiskirjeeseemme.

Jos olet kiinnostunut, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta. Me autamme mielellämme sinua valitsemaan parhaan mainoskampanjan sinun tuotemerkillesi. Me odotamme yhteydenottoasi.